Lepak-lepak..

6 February 2010...Sabtu

Biasanya kalau hujung minggu kalau masing-masing free, adik beradik hubby memang akan ajak kuar minum ramai-ramai...lepak kedai mamak...aku kalau bab berjalan memang tak penat...laju jer...pantang dipelawa...hehe...hubby pon rajin je melayan...TQ abah..!sambung balik cerita..lagipon adik-beradik hubby semua dah dok dekat-dekat ngan kami...sekarang tinggal mak n abah(FIL & MIL) je kat seremban...Lepak kali ni kitorang port kat umah Abg Lan...Restoran Kapitan Ara Damansara...
 
Dah besar dah Hail Ikhwan kita...betol tak spelling nyer Kak Fiza oi...Mak Lang ko ni teruk tul la Hail..hehe...anak buah sorang pon tak boleh ingat...

 
yang kat sebelah hubby tuh Abg Man..dalam adik beradik hubby dia no.2...graphic designer...sape-sape nak wat kad kawen ke business kad ke..atau ape-ape la, boleh la contact dia...diskaun baik punyerr....!..promo-promo!! yang kat ujung tu member Abg Lan n Abg Man... Aloi nama dia...

 
kami anak-beranak, hubby n adik-beradik dia memang rapat...yela dah nama nye family kan...adik-beradik hubby semua lelaki..5 orang...hubby yang tengah...no.3...so my MIL xde geng la...tapi takper kitorang sumer satu kepala...hehe...
  
ape la yang si Nan kelentong tuh...huhu...yang ni adik hubby yang bongsu...keje kat MSN, Abg Lan keje kat Kulitkraf..Kak Fiza kat PPUM..sebelah Nan tu Arim no.4...dia pon Master gak lam Graphic Designer nih...sape2 nak wat part time ke, banner ke, sumer2 la berkaitan graphic boleh la contact Arim...Abg Man, Arim & Nan dok serumah menyewa kat USJ...senang sekali adik beradik...umah diorang pon dekat je dengan ofis aku...

okeh...end 4 this sesi suai kenal...hehe..macam orientasi lak...
T'care semua...esok sabtu aku nak bergerak pergi coti-coti Mesia with kids n parents aku...Org China beraya aku lak yang sesibuk..hehe...lagipon coti panjang...aku dah awal-awal manfaatkan nyer..hehe...see the leg la!..huhu..destinasi dekat-dekat jer...bajet bajettt....! hehe...doakan kami semua selamat pergi dan balik dan diberikan kesihatan yang baik...bye!...


2 comments:

Anonymous said...

fuhhh..baru bape minggu je,tp rase mcm taun lepaih...he.he

- azmaniac

noraasmah dahlan said...

amboi...terasa tua ker?huhuh....