BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU


Salam perkenalan untuk semua....
ummi ni mak budak masih belajar lagi tentang dunia blogging ni...memang tak pandai sangat-sangat...cuma basic jer...nak add nuffnang pon terkial-kial ni...
blog ni cuma berkisarkan tentang masak-masak yang biasa-biasa didapor yang kecil, perjalanan dan cerita kehidupan seorang isteri, ibu dan anak kepada keluarga...
diharapkan agar ada sesiapa yang sudi menjadi sifu kepada ummi...
tak lupa juga terima kasih banyak-banyak pada en.Ben Ashaari atas hasil usaha beliau.

13 comments:

murnimahyum said...

dtg dr BA...salam p'kenalan...
happy blogging ya~ :)

Lelaki Ini said...

besh2!
lepak kat sini

Hishyamuddin said...

salam ummi..
selamat berblogging!!

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah kt cni dari blog BA..selamat berblogging dan maju jaya..slm perkenalan...4low blog neyh juger..

ade mase terluang singgah menyinggah blog neyh ok ^_^
http://hudahazwani.blogspot.com/

Tun HaTTa said...

salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

aienzcruzzle said...

salam kenal ummi..jumpe blog ummi dri blog BA..jom singgah blog ni n follow..

http://aienzcruzzle.blogspot.com/

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

miss eka said...

sama jgk..
saya pon jgk..
msh tk taw nk msokkn itu ini :(

Aisyah AR said...

Heppy blogging!!! tambah kenalan yok!!!

http://ypishme.blogspot.com

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Kak Wan Kamsiah said...

salam kenal...dah ikut...jomikut kita lak...:)

Siti Noraasmah Binti Ahamad Dahlan said...

Salam semua...terhibur dan terharu rasa hati dapat kunjungan dari u all...terima kasih banyak2 pd yg sudi singgah dan follow...jom sama2 kita ber'blogging'...